Jenayah blog terbaru....



To all blogger plss take a note hati-hati dengan blogger yang tak ada identity yang suruh korang komen entry diorang then bila korang nak komen, tiba-tiba kena sign in balik? even korang dah sign in, nak tau kenapa? sebab bila korang sign in dekat link yang tiba-tiba muncul tu. mungkin korang punya password and email akan jatuh ke tangan orang yang tak bertanggunjawap tersebut, atau dia ada motif lain. tu aku tak tau la.
kalau aku silap aku mintak maaf.

kat bawah ni aku ada snip url tersebut.


link tersebut lebih kurang macam ni http://bl4ckm4gic.110mb.com/blogger/login.html#s01

bukan macam lagi tapi dah memang betul link tersebut bukan milik blogspot. plss take a note.
kalau korang tak caya boleh pergi try sendiri click sini.

gambar seperti diatas adalah bukti yang kukuh sejak bila pulak blogspot berkerjasama dengan blackmagic?aku bukan nak kondem orang tapi sangat pelik la kat situ.. kalau korang nak copy paste entry ni pun aku tak kisah. copy je.

tolong sebarkan ni bukan main-main atau prank ni lebih keji dari autoblogwalking.

No comments:

Popular Posts