New Update

As'salam semua... lama betul aku tinggal benda ni..
sejak asyik mengadap FB n wasap ja.. ngan Prgoram Pensiswazahan Guru aku. PPG nie bila nak abis pom x tau sbb banyak sangat kenkantoilan paper..
tap ingat pas ni aku akan sambung balik menulis blog tentang kehidupan seharian ku dan juga DUNIA RADIO AMATUR.

Lesen mati baru nak renew.. dah lama, udah aku nak kena sisis form mcm aku ni baru lulus exam RAE. ni la akibat pindah base station tanpa menukar alamat dalam AA. jgn salahkan skmm kerana tak hantar surat.. silap sendiri tak maklumkan...

so...
1. print form
2. isiskan
3. tandatangan dua 9M2
4. angkat sumpah
5. beli money order tuk 5tahun rm berpa tak tahu sbb skrang ada 6% GST.
6. submit form ngan money order..

jauh perlanan lagi..

pasni naikkan semula antena vhf uhf n HF..
pas raya bole kot setel semua nie..

No comments:

Popular Posts