My antena & rg 213




heheheee.... ini lah peralatan yg terbaru yang aku beli.
bukan nak kata ler susah gak menyimpan supaya dapat beli nie.
aku punya sikit jer, cable tu jer 20meter. ori punya bukan ciplak..
sepatutnyer 20M tu bukan aku punya tapi dah ada rakan telah kenakana aku daa..
last minute kensel terpaksa lah aku yg bayar... so jadi hak milik aku ler...
lagi 2X10meter tu rakan aku punya. SWL lagi tapi dah lama berkecimpung dalam dunia ham nie..
slimjim tu pun diorang punya...
aku punya??? tunggu...... akan diuploadkan nanti...

No comments:

Popular Posts